Vägen Tillbaka

 

När jag sluta röka den 12 april 2018 började kilona hoppa på mig. Eller ja inte hoppa på mig utan åkte rakt in i munnen. Det va en kamp att sluta röka men jag lyckades verkligen och jag är så stolt över mig. Jag tog varje dag som den kom och varje kväll klappa jag mig på axeln och tänkte ”ja jag lyckades ännu en dag till” 

Nu är jag helt rökfri utan någon hjälpmedel. Jag hade elcigg med nikotin i först men efter bara en månad efter jag sluta så sluta jag även med nikotinet. Och då blev det sakta med säkert att jag även sluta med elciggen. Jag kan absolut fortfarande ta något bloss på min elcigg men där är inget nikotin och jag är inte beroende av den längre. Glömde ofta den hemma och vet knappt var jag har den :). Så nu har jag varit rökfri i 6 månader 🙂

Men iallafall, jag lyckades sluta röka. Men så kom alla sötsaker fram. Jag åt dagligen sötsaker och tryckte in mig bara för att ibland. Jag gick upp i vikt igen dom kilona som jag verkligen kämpa för att gå ner för 2,5 år sen. Då hade jag ett mål. Mitt bröllop 🙂 och jag lyckades 🙂 

Mars 2016 bestämde jag mig att nu måste jag göra något för att tappa lite kilon till mitt bröllop. Jag kämpa och det va tufft. Men jag lyckades gå från 78 kg till 62 kg från mars 2016 till augusti 2016. Jag va så lycklig.. och efter bröllopet i augusti så ville jag ner 8 kg till. Men motivationen försvann. Jag hade inget mål på samma sätt längre. Jag börja gå upp igen sakta med säkert.

Jag satt hemma i soffan och åt och kolla på tv. Leta efter allt i skafferiet som jag kunde trycka i mig. Det blev värre när jag sluta röka 12 april 2018… 

Men en dag sa det stopp. Det va när jag skulle ta på mig min vårjacka nu efter sommaren som jag insåg att va fan har hänt. Min vårjacka satt tajt på mig. 

Jag blev ledsen och fick panik. Börja försöka själv att tänka på vad jag äter men varje förmiddag när jag satt hemma så gick jag till skafferiet. 

Men så för någon vecka sen va vi hemma hos några vänner.

Tina började berätta om näringsprodukerna som hon äter varje dag och som hjälpt henne att, inte bara bli av med oönskade graviditetskilon utan även hjälpt henne att hålla sina resultat i snart 1 år. 

Och ja jag tänkte precis som säkert många av er tänker att jaja det är bara sånt skit. Men efter jag hade lyssnar på henne och hört allt hon berättat så ville jag faktiskt ge detta en chans. Detta är inga bantningsprodukter utan en hjälp på traven att få i sig det vi behöver få i oss varje dag. 

Jag köpte hälsosam måltid i pulver (vaniljsmak), multivitamin och mineral kvinna (multivitamin behöver vi alla), jag köpte även thermo complete (som gör att jag får mer energi och förbränner bättre).  

Det är inga mirakel tabletter som vissa gör reklam för, att ta en tablett och så blir du smal. Nä nä… detta är bara en hälsosam måltid och tabletter som hjälper mig må bättre så jag orkar mer att röra på mig. Och det tar även bort sötsuget lite. 

Jag har hållit på med detta nu i 2 veckor och jag har gått ner 2 kilo.. 

jag är så glad. Jag har en lång väg tillbaka och detta är bara början. Men jag kämpar.. jag ska klara detta och jag vill gärna hjälpa andra som har samma problem. Därför tänkte jag blogga lite om min väg tillbaka till en hälsosammare och energirik vardag. 

Har ni några frågor om produkterna eller något annat så hör bara av er.

En reaktion till “Vägen Tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.