Herbalife

 

Märket på näringsprodukterna jag äter heter herbalife. Det är inget bantningsprodukter utan det är måltidsersättning och mycket mer. 

Jag har alltid haft svårt för att ta Shake som man blandar själv.  Men denna va faktiskt helt okej. Och du kan använda pulvret till så mycket mer. Du kan ha i det i tex bakverk, efterrätt, yoghurt, smoothie mm. Ja där är väldigt mycket man kan använda det i, det är bara att låta fantasin flöda. 

Herbalife har så mycket mer än bara Shake.  

Jag ersätter inte alla måltider. Jag tar en Shake till frukost varje morgon. Det är för jag har så otroligt svårt för att äta frukost. Det är så sällan jag äter frukost när jag stiger upp ur sängen och det är inte bra. Man ska helst äta ca 30-60 min efter du stigit upp och det kan jag nästa räkna på en hand hur många gånger jag har gjort. Men att ta en Shake var lättare och jag får i mig alla näringsämnen som man behöver. Jag tar även en  multivitamin kvinna tablett (Även den är från herbalife)varje morgon. Alla behöver extra vitaminer. Speciellt nu under hösten. Och under hösten blir vi gärna trötta och lite lata. Då har herbalife något som heter Thermo Complete. Det är en tablett som ökar din energi och även fettförbränningen. Det är olika hur man tar denna och hur många och vilken tid på dygnet man behöver extra energi. Jag tar en varje morgon och en på eftermiddagen. Den på eftermiddagen tar jag för jag jobbar alltid kväll och behöver extra energi på eftermiddagen/kväll, då andra ska börja koppla av. Så det är så olika hur man ska ta dessa tabletter. Men gud vad dom har hjälpt mig alltså. Det märks tydligt. 

Det var en eftermiddag som jag glömde ta en tablett och jag va så trött på kvällen.         Jag tycker verkligen om dessa tabletter. 

Det bästa med herbalife är att du köper inte bara en massa sen får du försöka klara det på egen hand som många andra sånna Shake är. Utan här får man en personlig coach som hjälper och stöttar och som tar fram en måltidsplanering som fungerar i ens vardag. 

Jag har en riktig bra coach som har hjälpt mig komma igång riktigt. Och nu hoppas jag att jag kan hjälpa andra på samma sätt och coacha och stötta precis som min coach har gjort för mig. 

IMG_0181

Är det några frågor eller ni är intresserade så var inte rädda för att höra av er 🙂 

Jag måste berätta mitt nya mål. Den 25 maj så ska jag och några andra springa color obstacle Rush i Malmö. Det är verkligen mitt stora mål, då jag kan springa en meter sen orkar jag inte mer just nu .. men det är min stora utmaning till att träna till 🙂 och det ska gå så är det bara. 

I lördags kväll så gick hela familjen ut på en härlig promenad. Det blev en rätt bra runda och det va riktigt skönt väder. Och i söndags var vi ute i skogen och gick.

IMG_0284

IMG_0258

Jag försöker ut och gå så mycket som möjligt varje dag. Men jag får börja med att jogga lite snart också tror jag 🙂 så jag kommer klara det den 25 maj 🙂 

Ha en fortsatt bra vecka 

Glöm inte att det är bara till att höra av er om ni vill veta mer om herbalife eller något annat 🙂

2 reaktioner till “Herbalife

  1. Duktig du är. Ska bli intressant när du ska berätta om dessa produkter för mig på fredag. Äter aldrig frukost ifrån typ 10-11 & kan gå några timmar utan. Krams 😍

    Gillad av 2 personer

  2. Du är grym Zandra och det ska bli så roligt att få följa dig på din resa till ditt mål. Jag är övertygad om att du kommer få snabba resultat och 25 maj kommer du att klara galant! Tack för att just jag få vara din coach och du, vad kul om även du får möjlighet att hjälpa andra under din egen resa 🙂 Det ger så mycket tillbaka till en själv när man ser hur andra lyckas. Jag har världens bästa jobb – att först få möjlighet att jobba på sin egen hälsa med rätt kost & motion och sen att få dela med sig av sina egna erfarenheter och få möjlighet att kickstarta andra i rätt riktning och coacha dem hela vägen till sina mål, det är så kul! och det kommer du snart också märka 🙂

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.