Träning

Träning

I onsdags var jag iväg med min vän/coach och träna tabata. Hon håller i dom träningspassen.

Asså det va helt otroligt vad roligt det var. En härlig träning som va så blandade olika saker. Passar verkligen alla personer. Välplanerad från början till slut. Detta kommer jag verkligen fortsätta med. Tänk att det fanns träning som var så här rolig. 

Vill du också träna med oss på dagtid? 

Varje fredag 11-12.. 

Du får bara inte missa detta alltså 😁👍🏻

 

IMG_0327

 

Jag har fått sån träningsvärk efter detta och så har jag tänk att nu ska jag fortsätta att träna fast jag har träningsvärk. Och vad händer. Jo man går och blir sjuk. Jag är så fruktansvärt förkyld. Jag hostat, snyter mig varje minut och har ont i halsen. Men jag hoppas på att jag tillfrisknar snabbt med hjälp av vatten, nässpray, grönt te, halstabletter och lite frukt.  Så jag kan träna snart igen 😁

FullSizeRender-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.