Höstlov

Jag har lyckats gå ner 4 kg nu

e7e7f0d8d1b5b679741ac48e23f59ccb-sticker

Många kilo kvar att gå ner men det går framåt.

Och hur lyckas man när man är en gottegris som jag är. I början fuska jag. Det erkänner jag. Men inte alls lika mycket som jag bruka göra. Sen testa jag lite olika nyttiga saker. Jag testa göra chokladbollar med banan, kakao, mixad havregryn och sen rulla o herbalife vaniljpulver 😋 det va riktigt gott . Det räckte man åt 2-3 stycken (gjorde dom som små studsbollar) och barnen älska dom också.

FullSizeRender-1 2

Det är så skönt att även barnen kan äta herbalife 😁 mina töser älskar det och det gör det så mycket lättare när man bakar med herbalifes produkter. Man kan göra så otroligt mycket med deras produkter.  

Nu är det höstlov och töserna är hemma. 

Men det hindrar inte mig från att träna. Börjat varje morgonen med ett tabata pass.  Även tjejerna hängde på mig och var med på mina pass. Det är så roligt att även dom tycker detta är roligt. Jag ladda ner en super bra app som jag använder med olika övningar, som  är riktigt bra.

FullSizeRender-2

Efter jag hade kört klart passet så gick jag och töserna ut på en härlig promenad i blåst, kyla och lite regn 😊

6 reaktioner till “Höstlov

  1. Wow, vilka fina resultat du fått redan! 4 kg det är grymt bra jobbat💪 Men visst är det lättare när man har bra verktyg och när man har fått ”rätt tänk”. Då blir ens viktresa inte en massa uppoffringar och man slipper kämpa och fajtas med ”NEJ får/borde inte” känslor. Det är vad jag tycker Herbalifes produkter hjälper en med. Man får i sig det kroppen behöver och det gör att man får mer energi och ork och som en bieffekt blir man av med oönskade extrakilon 🙂

    Vilken disciplin du har som tränar även när ni är lediga men visst är det kul när man kan hittat något som är roligt och som man kan göra ihop med andra. Snart kör vi igång dagträningen också 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.