En riktig härlig helg

När Andreas (min man) kom hem från jobb i fredags så överraska jag honom med en hotellnatt. Han blev väldigt förvånad men vänligt glad 😁

När vi kom till hotellet och hade checkat in blev det ytterligare en överraskning. Vi hade fått cava uppe på rummet.

FullSizeRender

Efter vi hade skålat lite så gick vi en runda och sen åt vi på restaurang. Vi fick även en gratis efterrätt. Och eftersom vi fira lite så tog jag självklart en efterrätt jag också. Jag bruka kunna äta en efterrätt och lite glass av barnen när dom är med. Nu orkar jag bara halva min efterrätt. Jag va så otroligt mätt. Efter restaurang besöker Gick vi och handla 2 små påsar chips och ostbollar. 

Uppe på rummet öppna Andreas chipspåsen men jag var så otroligt mätt efter maten så jag va inte alls sugen. Vilken inte är likt mig och jag blev så otroligt förvånad över mig själv att jag verkligen kände efter om jag verkligen var sugen eller inte. 

Vi ställde klocka på 7 och började morgonen med en Shake och begav oss till hotellets gym och körde ett gympass 😁 det va riktigt härligt.

FullSizeRender-1               IMG_0592

Efter vi hade duschat så gick vi ner och åt hotellfrukost. Och för en gångs skull så tog jag det jag verkligen va sugen på och jag åt inte mycket. Blev mätt snabbt och det va en sån härlig känsla 😁👍🏻 tack vare herbalife produkter som har hjälpt mig att kunna göra bättre och sundare val men ändå kunna unna sig livets goda.

På lördags kvällen hade vi gäster och jag bjöd på en super god äppelpaj med vaniljsås som jag hade gjort på herbalifes pulver. Den var riktigt god och den gick hem hos gästerna också 😁👍🏻 

FullSizeRender-2

Söndagen började med en härlig skogspromenad med hela familjen 😍 jag och min äldsta dotter joggade också lite.

IMG_0648        IMG_0639

Nu väntar en ny och härlig vecka. Höstlovet är slut och töserna är tillbaka i skolan igen. På fredag börjar tabata träningen 👍🏻 är så otroligt taggad. Vill ni också träna varje fredag  kl 11-12 så hör bara av er 😁 

 

 

14 reaktioner till “En riktig härlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.