Vardagen

Vardagen flyter på. Det är upp tidigt lämna flickorna på skolan (den lilla iaf) sen blir det gymmet.

På gymmet går jag på gåbandet i ca 20-30 min. Sen kör jag lite olika övningar. Tycker det är så otroligt skönt att vara på gymmet 😊 Sen blir det hem och ta en smoothie.

På förmiddagarna tar jag och sticker hem till min svärmor o svärfar och hjälper dom med att gå ut med deras lilla valp Pim.

img_0775

img_0271

Jag tycker det är skönt att både vara på gymmet och vara ute och gå. Rensa lite tankar och tänka på framtiden.

img_0823

 

 

 

 

Vad vill jag?

Vart vill jag komma?

Hur ska jag nå dit?

Kommer jag att nå dit?

Det är några frågor som just nu snurrar runt i mitt huvud. Gång på gång så går mina drömmar i kras och jag blir så besviken. Vilket gör att jag blir mer och mer osäker på att försöka satsa och våga igen. Men denna gången vill jag inte ge upp. Denna gången finns det en lösning. Jag kan nå dit jag vill, även om det inte går så snabbt som jag önska så kan jag iaf. Jag måste försöka kämpa för detta.

 

FullSizeRender

 

 

29 reaktioner till “Vardagen

 1. Håller verkligen med dig om att gymma eller ta en promenad är verkligen underbar för kropp och själ. Just nu tränar jag inte på gymmet men kan sakna det så ska börja igen så fort jag kan 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Det är helt rätt Zandra- dröm stort! Allt är möjligt om man vill det tillräckligt mycket. Sen kanske man behöver lite hjälp och stöttning på vägen, och då finns ju jag här för dig 🙂

  Du har verkligen fått så bra disciplin när det gäller träningen och kosten. Så kul att läsa att du tränar och rör på dig varje dag! Haha, tänk om du vetat detta i våras, att du skulle ha så mycket energi och lust till träning. Ibland överraskar man t.om sig själv, men det är aldrig försent för en förändring, eller hur!?

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag vet att du alltid finns vid min sida och det är jag så otroligt tacksam för. Drygt bara att allt ska styras av pengar. Men jag ska nog lösa detta så jag kommer vidare med det jag vill och med utbildning 😁

   Nä det är aldrig försent. I våras kämpade jag med sluta röka och det lyckades jag med . Själv väldigt förvånad men har man viljan så går det 😁 nu är det vikt och lite annat som jag har ork att kämpa för.. och jag ska inte ge upp så är det bara 😍

   Gilla

 3. Åh vad jag saknar gymmet. Inte varit där på ett tag. :/
  Får se om man kan gå dit i helgen eller något. Tror jag börjar bli förkyld :/ ha en underbar fredag:)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.