Snart första advent

Nu börjar julsakerna komma fram sakta men säkert här hemma. Jag verkligen älskar att julpynta 😍

Förra året pyntade vi inte så mycket för vi bodde bland lådor då vi va mitt uppe i en flytt. Vi bodde väldigt trångt där och det va inte lika mysigt att julpynta.

Men nu är det första året vi firar jul här och det ska bli så otroligt roligt och mysigt. Äntligen får vi plats med granen 😊

Och man kan julpynta så mysigt här. Ja jag älskar verkligen julen och allt 😁

img_1028

Och så kommer julmat och julgodis och massa sånt. Nu gäller det att stå emot och tänka en gång extra innan man stoppar något i munnen. Ja jag kommer unna mig men inte som innan när jag unnade mig varenda dag. Finns så mycket annat som är bättre och som faktiskt är väldigt gott.

Tänkte kanske göra en liten julkalender här på bloggen 😊 vad tror ni om det?

Men jag har verkligen blivit mycket bättre på att inte trycka i mig som jag gjorde innan. Jag tänker verkligen på vad jag äter och när. Har ju även börjat träna en del och jag verkligen älskar min träning. När jag tränar kan jag bara försvinna mig in i träningen bara rensa alla tankar och bara köra på. Brinner verkligen för träning och efter jag har tränat så känns det så skönt. Har även tänkt börja med yoga för att se om det kan hjälpa mig med min stress. Har ni några bra gratis appar med yoga så tipsa mig gärna 😊

img_1029

Jag är en väldigt stressad person. Stressar typ för allt fast jag inte behöver stressa. Så jag känner att jag verkligen behöver något som kan få mig att sluta stressa som en idiot och börja andas. Jag behöver helt enkelt tagga ner en hel del. Träningen har hjälpt mig lite med det, men tänkte att yoga brukar vara bra mot stress så varför inte testa liksom 😊

Vad gör ni för att stressa ner?

Gå gärna in och följ mig på instagram där jag heter zannalehning  instagram-logo-2.png

Och gilla gärna min sida på Facebook

Zanna – vägen tillbaka img_1031

4 reaktioner till “Snart första advent

 1. Mysigt att julpynta på nytt ställe! Jag väntar ett tag till 😉

  Jag brukar ta lugna promenader för att stressa ned, gärna i skogen och bara lyssna på skogen, fotstegen eller lugn instrumental musik, och försöka andas så djupt det går – brukar tyvärr ”ytandas” en hel del….

  Gillad av 1 person

  1. Jag har bara tagit fram lite så här är bara nån tomte i vardagsrummet. Det är det ända 😁

   Ja långa promenader speciellt skogen känns så skönt 😍 ja djupa andetag måste jag träna mig på att ta oftare

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.